Hranolky, které jsou zvenku křupavé, uvnitř krémové a navíc zdravé? To chcete! Vyzkoušejte náš luxusní recept na perfektní celerové hranolky z horkovzdušné fritézy. A pokud tohoto kuchyňského pomocníka stále nemáte doma, možná využijete naše recenze horkovzdušných fritéz, kde vám poradíme, jak si vybrat tu nejlepší.
Co budete potřebovat
- 1 celer, oloupaný a nakrájený na hranolky
- 1 lžíce olivového oleje
- 1/2 lžičky česnekového prášku
- 1 lžička soli
- 1/2 lžičky černého pepře
Postup
- Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 200˚C.
- Ve středně velké misce smíchejte celerové hranolky s olivovým olejem, česnekovým práškem, oreganem a solí a pepřem podle chuti.
- Do koše horkovzdušné fritézy přidejte celerové hranolky.
- Vařte 10 minut.
- Zatřeste košem, aby se hranolky rozházely.
- Vařte dalších 8 minut, nebo dokud nebudou hranolky křupavé.
- Nandejte na talíř a podávejte.