Olivový dip s řapíkatým celerem

Olivový dip s řapíkatým celerem
Příprava: 15 minut Počet porcí: 1

Krémový dip s olivami a řapíkatým celerem je neuvěřitelně chutný a oblíbí si ho i ti, kteří olivy nemají zrovna dvakrát v lásce!

Co budete potřebovat

  • 230 g smetanového sýra, změkčeného
  • 1/3 šálku majonézy
  • 1 lžíce koprového nálevu
  • 8 velkých oliv plněných pimento paprikami, nakrájených
  • 1 lžička šťávy z oliv
  • 1/2 lžičky čerstvě namletého černého pepře
  • 1 lžíce pažitky
  • 1 jarní cibulka, nakrájená (celá)
  • 2 řapíky řapíkatého celeru, nakrájené nadrobno

Postup

  • Pomocí mixéru utřete smetanový sýr do hladka.
  • Přidejte majonézu a promíchejte.
  • Přidejte nálev z koprového nálevu, nakrájené olivy a olivovou šťávu.
  • Promíchejte.
  • Vmíchejte jarní cibulku a řapíkatý celer.
  • Trochu jarní cibulky a/nebo nakrájených oliv si nechte na podávání, pokud chcete.
  • Vmíchejte mletý černý pepř a pažitku.
  • Uchovávejte v misce v lednici, dokud nebudete připraveni k podávání.
  • Podávejte s řapíkatým celerem, mrkví, paprikou, krekry nebo chipsy.
Dip s olivami a řapíkatým celerem v misce.
www.anaffairfromtheheart.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.