Nepečené tvarohové řezy s malinami

Nepečené tvarohové řezy s malinami

Malinové řezy s tvarohem bez pečení jsou dokonalým letním dezertem nebo pochoutkou pro zvláštní příležitosti. Je svěží a lehce nakyslý s krémovou a jemnou náplní podobnou pěně. Vyzkoušejte i naše řezy z čokolády, které nemají jedinou chybu.

Co budeme potřebovat

  • 190 g zlatých oreos
  • 45 g másla (rozpuštěného)

Na maliny

  • 125 g čerstvých nebo mražených malin
  • 25 g krystalového cukru

Na náplň

  • 240 g husté smetany
  • 120 g moučkového cukru
  • 450 g smetanového sýra
  • 60 g řeckého jogurtu nebo zakysané smetany
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • špetka soli

Postup

  • Čtvercovou formu vyložte pečicím papírem.
  • Sušenky mixujte, dokud nezískáte jemné drobky.
  • Vlijte do sušenek rozpuštěné máslo, aby se sušenky a máslo spojily do hrudkovité drobenky.
  • Do připravené formy přidejte drobenku a rovnoměrně ji vtlačte na dno formy. Během přípravy malin dejte pánev do mrazáku.
  • Přidejte maliny do malého hrnce na mírnou teplotu spolu s cukrem.
  • Vařte asi 5 minut za pravidelného míchání, dokud se maliny nerozpadnou a omáčka lehce nezhoustne.
  • Po uvaření stáhněte z plotny a uvařené maliny protlačte přes jemné síto, abyste se zbavili semínek.
  • Během přípravy náplně necháme malinovou omáčku vychladit v lednici.
  • Do střední mísy nalijte hustou smetanu a vyšlehejte.
  • Do velké mísy přidejte smetanový sýr a vyšlehejte do hladka.
  • Přidejte jogurt, citron, cukr, sůl a vanilku a znovu prošlehejte.
  • Přidejte postupně šlehačku.
  • Naberte směs na vychlazenou krustu.
  • Vychladlou malinovou omáčku nalijte po celé směsi smetanového sýra a pomocí špejle promíchejte.
  • Nepečené malinové řezy zakryjte fólií a nechte v lednici vychladit alespoň 8 hodin.
Nakrájené kousky vychlazené nepečené malinové dobroty.
Zdroj: bakingwithbutter.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.