Kedlubny jsou vynikající zeleninou nejen pro svoji chuť, ale obsahují i řadu tělu prospěšných látek.
Navíc mají tu výhodu, že se pěstují od jara až do pozdního podzimu a tak si je můžeme dopřávat v kuchyni téměř po celý rok.
Proto jsme pro vás tentokrát připravili 12 luxusních receptů s kedlubnem!
Sami se přesvědčíte, že lze kedlubny připravit v podobě příloh, polévek, salátů, ale i hlavních jídel.
Naše recepty
Koupili jste dřevnaté kedlubny a nedají se kvůli tomu jíst? Zkuste je vyvařit do měkka. Vodu z kedlubny použijte jako základ na zeleninovou polévku. Slitou kedlubnu rozmixujte, smíchejte s vločkami a tuto směs připravte jako klasické karbanátky.
A jak se vám naše dnešní recepty líbily? Nezapomeňte nám napsat do komentářů!