Arašídové máslo a čokoládové sušenky jsou dokonalým způsobem, jak si vychutnat neuvěřitelně dobrou pochoutku. Vážně – tento recept na Bebe řezy je především o požitku.
Co budeme potřebovat
- 250 g čokoládových Bebe sušenek
- 125 g rozpuštěného másla
- 200 g mléčné čokolády
- 20 g měkkého másla
- 300 g hladkého arašídového másla
- 100 g sirupu
- 1 lžička vanilkového extraktu
Postup
- Rozdrťte sušenky na drobky.
- V misce smícháme rozpuštěné máslo do rozdrcené sušenky.
- Směs sušenek přendejte do vymazané formy a rozprostřete.
- Formu dejte na 20 minut do lednice, aby sušenkový základ ztuhl.
- Připravte si arašídovou náplň smícháním arašídového másla, sirupu a vanilkového extraktu.
- Po 20 minutách vyjměte formu z lednice.
- Opatrně přidejte arašídovou směs na sušenky.
- Vraťte do lednice na dalších 20 minut.
- Na vodní lázni si rozpusťte čokoládu s měkkým máslem.
- Plech vyjměte z lednice a arašídovou vrstvu přelijeme mírně vychladlou čokoládou.
- Nechte ztuhnout.
Ke sladkým řezům z bebe sušenek neodmyslitelně patří káva. Vyberte si ten nejvýkonnější automatický kávovar z naší recenze!