Grilovaný kapr s medem a sójovou omáčkou

Grilovaný kapr s medem a sójovou omáčkou

Rychlý a jednoduchý recept na grilované filety z kapra v omáčce z medu a sójové omáčky, který si můžete připravit na jakékoli letní grilovačce!

Co budete potřebovat

  • 8 menších filetů z kapra bez kůže (každý o hmotnosti asi 90 -100 gramů g)
  • 1 BIO citron
  • 2 lžíce tekutého medu
  • 4 lžíce tmavé sójové omáčky
  • čerstvě mletý pepř
  • 200 g mixu salátu

Postup

  • Filety z kapra opláchněte a osušte.
  • Citron rozpulte, vymačkejte z šťávu a tou pokapejte rybí filety.
  • Smíchejte med, sójovou omáčku a dochuťte pepřem.
  • Filety potřete vzniklou omáčkou.
  • Umístěte filety na naolejovaný gril a grilujte na středním plameni z každé strany 3–4 minuty.
  • Jednou polijte zbylou omáčkou.
  • Podávejte na opláchnutém a osušeném salátu.
Grilované filety z kapra v omáčce z medu a sójové omáčky servírované na čerstvém salátu.
www.eatsmarter.com

Je libo i naše další chutné recepty na ryby na grilu 6x jinak? Pochutná si opravdu každý!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.