Avokádová pomazánka s vajíčkem a jogurtem

Avokádová pomazánka s vajíčkem a jogurtem
Příprava: 10 minut Počet porcí: 2

Avokádo dodává klasické vaječné pomazánce šmrnc. Vyzkoušejte náš rychlý a snadný recept na vaječnou pomazánku s avokádem, celerem, čerstvými bylinkami a citronovou šťávou a nezapomeňte k ní přikusovat čerstvé domácí pečivo, podle našeho receptu.

Co budeme potřebovat

  • 1 střední avokádo (vypeckované a oloupané)
  • 2 lžíce světlé majonézy nebo řeckého jogurtu
  • 1 a 1/2 lžičky čerstvé citronové šťávy
  • 4 vejce natvrdo (nakrájená)
  • 1 středně dlouhý řapíkatý celer (nakrájený najemno)
  • 1 lžíce nadrobno nasekané pažitky, petrželky nebo kopru
  • sůl
  • pepř

Postup

  • Rozmačkejte avokádo, majonézu a citronovou šťávu ve střední misce.
  • Vmíchejte vejce, celer a pažitku.
  • Dochuťte solí a pepřem.
Namazaný opečený chléb avokádovou pomazánkou s kousky vajec.
Zdroj: whitneybond.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.