Vyzkoušejte tuto jednoduchou, bohatou nádivku, která skvěle kontrastuje s jemným kuřecím masem. Je to pochoutka!
Co budete potřebovat
- 1 malá cibule
- 1 řapík řapíkatého celeru, nakrájený na kostičky
- 1 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
- 1 lžíce másla
- 100 g kuřecích jater, nakrájených
- 250 g klobásy, vyjmuté ze střívka
- 2 šálky žampionů, nakrájených na plátky
- 3 šálky strouhanky
- 2 lžičky čerstvé šalvěje, nasekané
- 2 lžičky čerstvé majoránky, nasekané
- 1 lžička soli
- 1⁄2 lžičky čerstvě mletého černého pepře
Postup
- Cibuli, řapíkatý celer a petrželku restujte na másle na středně mírném plameni asi 10 minut do změknutí.
- Přidejte kuřecí játra a restujte do ztuhnutí, asi 1 minutu.
- Sundejte z plotny, nechte vychladnout a promíchejte se zbývajícími přísadami.
- Nádivka je hotová a vám pak jen stačí jí naplnit kuře a dát péct.
- Dobrou chuť!
Vychutnejte si také naše recepty na šťavnaté kuřecí maso připravované v alobalu 5x jinak. Je to delikatesa!