Játrová nádivka do kuřete

Játrová nádivka do kuřete

Vyzkoušejte tuto jednoduchou, bohatou nádivku, která skvěle kontrastuje s jemným kuřecím masem. Je to pochoutka!

Co budete potřebovat

  • 1 malá cibule
  • 1 řapík řapíkatého celeru, nakrájený na kostičky
  • 1 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
  • 1 lžíce másla
  • 100 g kuřecích jater, nakrájených
  • 250 g klobásy, vyjmuté ze střívka
  • 2 šálky žampionů, nakrájených na plátky
  • 3 šálky strouhanky
  • 2 lžičky čerstvé šalvěje, nasekané
  • 2 lžičky čerstvé majoránky, nasekané
  • 1 lžička soli
  • 1⁄2 lžičky čerstvě mletého černého pepře

Postup

  • Cibuli, řapíkatý celer a petrželku restujte na másle na středně mírném plameni asi 10 minut do změknutí.
  • Přidejte kuřecí játra a restujte do ztuhnutí, asi 1 minutu.
  • Sundejte z plotny, nechte vychladnout a promíchejte se zbývajícími přísadami.
  • Nádivka je hotová a vám pak jen stačí jí naplnit kuře a dát péct.
  • Dobrou chuť!
Kuře plněné játrovou nádivkou na tácu.
www.cuisine.co.nz

Vychutnejte si také naše recepty na šťavnaté kuřecí maso připravované v alobalu 5x jinak. Je to delikatesa!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.