Klasický hemenex na toastu

Klasický hemenex na toastu

Vařit tuhle snídani je stejně zábavné jako ji jíst.

Co budeme potřebovat

  • 4 plátky toastu
  • máslo
  • 4 plátky šunky
  • 4 vejce
  • 120 g strouhaného sýra
  • Sůl
  • pepř
  • Pažitka nebo jarní cibulka (nakrájená na ozdobu)

Postup

  • Předehřejte troubu na 180 ºC.
  • Plech vyložte pečícím papírem.
  • Plátky toastu položte na plech a doprostřed lehce vytlačte dolíček.
  • Okraje toastu namažte máslem.
  • Do středu toastu položte kousek šunky a rozklepněte vajíčko.
  • Okraje chleba namazané máslem volně posypte strouhaným sýrem. Dochuťte solí a pepřem.
  • Pečte 15 minut nebo dokud není vejce hotové podle vašich preferencí.
  • Posypte nasekanou pažitkou/cibulkou.
Opečený toastový chléb zapečený se sýrem a volským okem.
Zdroj: food52.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.