Krůtí karbanátky s brokolicí a čedarem

Krůtí karbanátky s brokolicí a čedarem

Šťavnaté krůtí placičky z mletého krůtího masa, brokolice a čedaru pečené v troubě jsou perfektním předkrmem pro každou příležitost. Rychlé, snadné a tak chutné!

Co budete potřebovat

  • 500 g mletého krůtího masa
  • ½ brokolice
  • 1 malá cibule
  • ½ šálku strouhaného čedaru
  • ¼ šálku strouhanky
  • 1 vejce
  • ½ lžičky soli
  • ⅛ lžičky mletého černého pepře

Postup

  • Brokolici rozeberte na růžičky a přidejte do hrnce s osolenou vodou.
  • Vařte 4–5 minut, dokud růžičky nezměknou.
  • Vodu dobře slijte a růžičky nakrájejte najemno, poté z nich vymačkejte přebytečnou vodu.
  • Do velké mísy přidejte všechny ingredience a dobře promíchejte.
  • Pomocí rukou vytvarujte 12 placiček.
  • Plech na pečení vyložte pečícím papírem a bohatě ho postříkejte olejem ve spreji.
  • Na pečící papír naskládejte placičky a také je postříkejte olejem.
  • Pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia po dobu 25-20 minut, v polovině je otočte.
  • Užijte si to!
Krůtí placičky z mletého krůtího masa, brokolice a čedaru pečené v troubě servírované na talíři.
www.plainvillefarms.com

Vyzkoušejte i naše nejlepší recepty na placičky z brokolice, po kterých bude olizovat až za ušima!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.