Připravte si s námi své vlastní domácí máslo z arašídů, které je neuvěřitelně hladké, krémové a hlavně lahodné!
Ingredience
- 3 šálky pražených solených nebo nesolených arašídů
- mořská sůl podle chuti (pokud používáte nesolené arašídy)
Postup
- Arašídy dejte do kuchyňského robotu a mixujte, dokud vám nevznikne hladká směs.
- Mixér každých cca 30 sekund až minutu zastavte a seškrábněte stěny.
- Směs bude zpočátku hrubá.
- Poté zhoustne a nakonec se stane krásně krémovou a hladkou.
- Celý proces by měl trvat asi 8 až 10 minut.
- Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě nebo sklenici při pokojové teplotě nebo v lednici až 1 měsíc.
Vyzkoušejte i naše další recepty na čokoládové brownies. Máme pro vás i zdravé a netradiční varianty!