Máslo z para ořechů

Máslo z para ořechů
Příprava: 15 minut Vaření: 5 minut Počet porcí: 1

Vyzkoušejte toto jemné máslo z para ořechů, který se stane vaší oblíbeným doplňkem snídaně nebo odpolední svačiny. Skvěle se hodí do smoothies či omáček, ale i do polévek a salátových dresink!

Co budete potřebovat

  • 1 šálek para ořechů (nesolených, nepražených)

Postup

  • Předehřejte troubu na 175°C.
  • Na plech vyložený pečícím papírem rozprostřete para ořechy a pečte 5 minut.
  • V kuchyňském robotu mixujte pražené para ořechy v intervalech, aby se stroj nepřehřál a ořechy nebyly příliš horké (kontrolujte přibližně každou 1 minutu v závislosti na vašem mixéru).
  • Tento proces bude trvat 2 až 5 minut v závislosti na výkonu vašeho stroje.
  • Výsledkem bude hladké a krémové ořechové máslo.       
  • Přendejte máslo do vzduchotěsné nebo skleněné nádoby a uchovávejte v lednici.
Máslo z brazilských ořech v mističce s vedle položenými plátky celozrnného chleba.
www.aubreyskitchen.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.