Skořicová příchuť vždy zahřeje!
INGREDIENCE:
- třetina vytvořeného univerzálního těsta
- špetka skořice
- čokoláda na vaření
POSTUP:
- Do již vytvořeného těsta přimícháme špetku skořice.
- Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme srdíčka.
- Ty pokládáme na pečicím papírem vyložený plech a pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C.
- Sledujeme a jakmile nám začnou zlátnout (cca po 5 – 10 minutách), vytahujeme a necháme zchladnout.
- Pokud jsme velcí mlsouni, můžeme ve vodní lázni rozehřát čokoládu na vaření a srdíčka do ní namáčet.
- Na drobné dozdobení pak můžeme použít polevu z bílků.
Možná se vám budou hodit naše recenze vestavných trub. Inspirujte se naším testem!