Skořicová srdíčka s čokoládou

Skořicová srdíčka s čokoládou

Skořicová příchuť vždy zahřeje!

INGREDIENCE:

  • třetina vytvořeného univerzálního těsta
  • špetka skořice
  • čokoláda na vaření

POSTUP:

  1. Do již vytvořeného těsta přimícháme špetku skořice.
  2. Těsto rozválíme na tenký plát a vykrajujeme srdíčka.
  3. Ty pokládáme na pečicím papírem vyložený plech a pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 °C.
  4. Sledujeme a jakmile nám začnou zlátnout (cca po 5 – 10 minutách), vytahujeme a necháme zchladnout.
  5. Pokud jsme velcí mlsouni, můžeme ve vodní lázni rozehřát čokoládu na vaření a srdíčka do ní namáčet.
  6. Na drobné dozdobení pak můžeme použít polevu z bílků.
Srdíčka ze skořice jako vánoční cukroví.
www.lifestyle.sapo.pt

Možná se vám budou hodit naše recenze vestavných trub. Inspirujte se naším testem!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.