Špaldový chleba z domácí pekárny

Špaldový chleba z domácí pekárny
Příprava: 5 minut Vaření: 120 minut Počet porcí: 4

Špaldová mouka je zdravější variantou pro naše střeva. Obsahuje totiž méně lepku, než klasická pšeničná mouka. Vyzkoušejte tento recept na špaldový chléb a už nebudete chtít jiný!

Ingredience:

  • 1 lžička sušeného droždí
  • 500 g celozrnné špaldové mouky
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička soli
  • 1 lžíce oleje
  • 360 ml vody

Postup:

  • Všechny ingredience dejte do pekárny dle jejich preferencí.
  • Nastavte pekárnu na celozrnný chléb, rychlý program, bochník o hmotnosti 900 g a propečení dle libosti.
Domácí špaldový bochník na prkýnku.
www.verywellfit.com

Objevte recepty na pečivo na slano v 7 variantách! Rozmanité rohlíčky, taštičky, košíčky, záviny i buchty jsou skvělou variantou třeba pro rodinné oslavy a večírky s přáteli.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.