Domácí žitný chléb s kváskem

Domácí žitný chléb s kváskem
Příprava: 5 minut Vaření: 120 minut Počet porcí: 4

Žitný chléb z domácí pekárny si můžete upéct již 4. den od založení kvásku. Nemá sice ještě ten pravý efekt kvašení, ale zato dodá bochníku dokonalou chuť.

Ingredience:

  • ¾ hrnku vody
  • 1 hrnek kvásku
  • 1 a ½ lžičky soli
  • 2 a ⅔ hrnku chlebové žitné mouky
  • 1 a ½ lžičky sušeného droždí

Postup:

  • Všechny ingredience dejte do pekárny.
  • Pečte na základní program.
Nakrájený chléb z žitné mouky.
www.kinthekitchen.com

Máme pro vás také další luxusní domácí recepty na kynuté pečivo na Velikonoce, na kterém si pochutnáte. Inspirujte se!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.