Špenátové tortilové rolky plněné uzeným lososem

Špenátové tortilové rolky plněné uzeným lososem
Příprava: 10 minut Počet porcí: 15

Lahodné špenátové tortily plněné uzeným lososem, krémovým sýrem, špenátem a čerstvými bylinkami jsou snadným a zdravým předkrmem, který vytvoříte za pouhých 10 minut!

INGREDIENCE

  • 2 špenátové tortily
  • 110 – 170 g smetanového sýra
  • 1 lžíce nasekaného čerstvého kopru
  • ½ lžíce pažitky
  • 1/8 lžičky česnekového prášku
  • 2-3 šálky špenátu
  • 110 – 170 g uzeného lososa

POSTUP

  • V malé misce smíchejte smetanový sýr, kopr, pažitku a česnekový prášek.
  • Položte obě tortily na pracovní desku a na každou rovnoměrně rozprostřete smetanový sýr, přičemž ponechte asi centrimetr místa kolem okrajů.
  • Smetanový sýr na jedné straně rozprostřete až po okraj, protože tuto stranu použijete k „utěsnění“ rolky.
  • Špenát rovnoměrně rozdělte mezi vaše dvě tortily a poté na špenát rozdělte uzeného lososa.
  • Každou tortilu pevně srolujte a konce zastrčte.
  • Je důležité je srolovat co nejtěsněji, aby rolky při krájení zůstaly pohromadě.
  • Malým zoubkovaným nožem odřízněte okraje každé tortily a poté každou nakrájejte na centimetrová kolečka.
  • Měli byste mít asi 14-16 rolek.
  • Servírujte!
Špenátové tortily plněné uzeným lososem, krémovým sýrem, špenátem a čerstvými bylinkami, nakrájené na rolky a servírované na prkýnku.
www.ambitiouskitchen.com

Máme pro vás i další 4 báječné recepty na tacos s masem i bez masa. Inspirujte se mexickou kuchyní!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.