Říský kmín, sušené chilli a konzervovaná rajčata nakrájená na kostičky skvěle oživí tento luxusní recept na guláš z fazolí. Připravte si ho v pomalém hrnci a budete se olizovat!
INGREDIENCE
- 500 g libového mletého hovězího masa
- 4 konzervy (každá po 410 g) nakrájených rajčat
- 2 konzervy (každá 450 g) fazolí, propláchnutých a scezených
- 2 šálky vody
- 1 střední cibule, nakrájená
- 1 středná zelená paprika, nakrájená
- 1/4 šálku červeného vinného octa
- 2 lžíce chilli prášku
- 1 lžíce worcesterské omáčky
- 2 lžičky sypkého hovězího bujónu
- 1 lžička sušené bazalky
- 1 lžička sušené petrželky
- 1 lžička mletého římského kmínu
- 1/4 lžičky pepře
- 2 šálky nevařených kolínek
POSTUP
- Ve velké pánvi restujte hovězí maso na středním plameni.
- Orestované maso rozlámejte vařečkou na drobečky a přendejte do pomalého hrnce.
- Vmíchejte rajčata, fazole, vodu, cibuli, zelenou papriku, červený vinný ocet, chilli prášek, worcesterskou omáčku, bujón a koření.
- Přikryjte a vařte na LOW po dobu 5-6 hodin.
- Vmíchejte makarony,zakryjte a vařte dalších 30 minut nebo dokud makarony nezměknou.
Možná se vám budou hodit i naše recenze pomalých hrnců. Kdo vyhrál v našem srovnání?