Restované vepřové maso s rýží

Restované vepřové maso s rýží
Příprava: 10 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 1

Luxusní pokrm, který je snadný na přípravu, skvěle chutná a navíc se skvěle vaří i pro jednu osobu. Mleté vepřové maso je dokonale ochucené, orestované spolu se zeleninou a podávané s výbornou omáčkou a rýží. Připravte si tuto pochoutku za méně než 30 minut!

INGREDIENCE

  • ½ lžíce olivového oleje
  • 110 g mletého vepřového masa
  • ⅛ lžičky soli
  • ¼ šálku nakrájených žampionů
  • ¼ šálku nakrájené cibule
  • 1 malá mrkev, nakrájená
  • 1 stroužek česneku, nasekaný
  • ⅛ lžičky mletého zázvoru
  • 1 šálek špenátu
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • ½ lžičky jablečného octa
  • ⅛ lžičky hrubě mletého černého pepře
  • 1 šálek vařené rýže

POSTUP

  • Zahřejte olej v pánvi na středně vysokém plameni.
  • Do pánve přidejte mleté ​​vepřové maso a posypte ho solí.
  • Restujte za častého míchání až do úplného uvaření, 4 minuty.
  • Vyjměte vepřové maso z pánve a dejte ho stranou.
  • Do pánve přidejte žampiony, cibuli a nakrájenou mrkev.
  • Restujte za občasného míchání 2 minuty.
  • Přidejte česnek a zázvor a restujte za stálého míchání 30 sekund.
  • Vmíchejte špenát, sójovou omáčku, jablečný ocet a pepř.
  • Vařte za stálého míchání, dokud špenát nezvadne.
  • Vmíchejte uvařené vepřové maso.
  • Podávejte s rýží.
Smažená vepřová směs se zeleninou na asijský způsob servírovaná v misce s rýží.
www.onedishkitchen.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.