Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2

Tato snadná a chutná pomazánka z vajec, majonézy, řapíkatého celeru a čerstvých bylinek vás nenechá chladnými. Připravte si ji klidně hned dnes!

INGREDIENCE

  • 4 vejce natvrdo, oloupaná a nakrájená
  • 2 lžíce majonézy nebo alternativně řeckého jogurtu
  • 1 středně dlouhý řapík řapíkatého celeru, nakrájený nadrobno
  • 1 lžíce nadrobno nasekané pažitky, petrželky nebo kopru
  • 1 lžička čerstvé citronové šťávy
  • sůl a čerstvě mletý černý pepř

POSTUP

  • V misce smíchejte vejce, majonézu, řapíkatý celer, bylinky a citronovou šťávu.
  • Dochuťte solí a pepřem.
  • Pomazánku je nejlepší sníst do 2 dnů od její přípravy.
  • Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě v lednici.
Salát z vajec namazaný na krajících chleba a ozdobený čerstvou pažitkou.
www.inspiredtaste.net

Vyzkoušejte i naše další recepty na budapešťskou pomazánku. Najdete u nás několik dalších zajímavých variant této populární chuťovky.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.