Grilované brambory v alobalu

Grilované brambory v alobalu
Příprava: 20 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4

Tento jednoduchý recept na grilované brambory v alobalu jsou skvělou letní přílohou. Navíc mají úžasnou výraznou chuť!

INGREDIENCE

  • 1 kg baby brambor, nakrájených na kousky velikosti sousta
  • 1 červená paprika, nakrájená
  • 1 žlutá paprika, nakrájená
  • 1 šálek nakrájené sladké cibule
  • 3 stroužky česneku, oloupané a rozdrcené
  • 1/4 šálku olivového oleje
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 1/4 šálku koření fajita
  • 1/4 šálku čerstvého nasekaného koriandru

POSTUP

  • Předehřejte si gril.
  • Ve velké míse smíchejte brambory, papriku, cibuli a česnek.
  • V malé misce prošlehejte limetkovou šťávu, olivový olej a fajita koření.
  • Nalijte kořenící směs na brambory a promíchejte, aby se obalily.
  • Umístěte dva listy silného alobalu na rovný povrch a nasypte brambory do středu.
  • Sklopte strany nahoru kolem brambor a utěsněte nahoře tím, že strany přimáčknete k sobě, abyste vytvořili balíček.
  • Balíček položte přímo na grilovací rošt a pečte 25–30 minut, nebo dokud brambory nezměknou.
  • Brambory po 15 minutách nezapomeňte zkontrolovat a v případě potřeby je rychle promíchat, aby se dno nepřipálilo.
  • Před otevřením přeneste balíček na rovný povrch.
  • Ihned podávejte s nasekaným koriandrem.
Brambory z grilu se zeleninou v alobalu
www.thesuburbansoapbox.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.