Ořechový krém do vánočního cukroví

Ořechový krém do vánočního cukroví
Příprava: 10 minut Vaření: 5 minut Počet porcí: 2

Mezi nejlepší krém do cukroví na Vánoce patří ten mandlový.          

Co budeme potřebovat

  • 125 g nesoleného másla pokojové teploty
  • 100 g krystalového cukru
  • 2 vejce pokojové teploty
  • 100 g mandlové mouky (nebo jemně namletých mandlí)
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 lžíce vanilkového extraktu
  • 1 lžička mandlového extraktu

Postup

  1. Všechny ingredience si dejte do jedné misky.
  2. Použijte ruční mixér, nebo kuchyňský robot. Šlehejte suroviny zhruba 5 minut, dokud nevznikne hustý ořechový krém do vánočního cukroví. 

V žádném z těchto receptů na krémy do vánočního cukroví se neobejdete bez bytelného ručního elektrického šlehače. vyberte si ten nejkvalitnější v naší recenzi!

Nadýchaný krém s kousky ořechů.
Zdroj: thefoodcharlatan.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.