Je hustý, nadýchaný a sytý, ale přesto je neskutečně oblíbený. Použijte ho do lepeného cukroví a uvidíte, jak skvěle bude chutnat!
Co budeme potřebovat
- 5 vajíček
- 7 lžic bílého cukru
- 1 lžíce rumu
- 2 balení mascarpone
- 3/4 hrnku smetany ke šlehání
Postup
- Oddělte u všech vajíček bílek od žloutku.
- Ve velké misce ušlehejte žloutky s cukrem tak, aby vám vznikla pěna.
- Přidejte rum a mascarpone. Pokračujte v mixování, dokud nevznikne hustý krém.
- Ve skleněné, kovové, nebo keramické misce ušlehejte bílky, aby z nich vznikl sníh.
- Pomalu pak vmíchejte sníh z bílků do krému.
Zkuste tento krém přidat do lahodného a navoněného skořicového cukroví, které můžete připravit podle našeho receptu!