Tento recept na hermelín je nutností při každé oslavě!
Co budeme potřebovat
- 100 g hrušek, nakrájených na kostičky
- 1 lžíce sušených brusinek
- 15 g cukru
- 30 g slaniny
- 125 g hermelínu (kolečko)
Postup
- V hrnci smíchejte na kostičky nakrájené hrušky, brusinky a cukr.
- Přidejte ¼ šálku vody a vařte na mírnou teplotu, dokud hrušky nezměknou a sirup trochu nezhoustne.
- Slaninu opečte, dokud není křupavá.
- Hermelínu odřízněte jeho horní část.
- Hermelín vydlabejte a sýr smíchejte s hruškovou směsí a vložte zpátky do vydlabaného hermelínu.
- Hermelín zabalte do alobalu a vložte na 6- 10 minut do trouby na 180 °C, dokud nezměkne.
- Podávejte s pečivem nebo krekry.
Rádi byste si pořídili opravdu kvalitní pánvičku na indukci? Mrkněte na naši recenzi.