Rybí salát se zeleninou a hrozny

Rybí salát se zeleninou a hrozny

Tento salát z tresky, který se perfektně hodí na letní dny, je plný odvážné a osvěžující chuti. Je přelitý lehkou balzamikovou zálivkou a kromě tresky obsahuje také čerstvou cuketu, nakrájenou hlávkovou kapustu, sladké hrozny a spoustu koření. Má nízký obsah kalorií, vysoký obsah vlákniny a proto skvěle poslouží jako lehký oběd.

INGREDIENCE

  • 2 filety z tresky
  • 1 cuketa
  • 1/4 hlávkové kapusty
  • 1 stroužek česneku
  • koriandr (podle chuti)
  • sůl
  • balzamikový ocet
  • olivový olej
  • sezamová semínka
  • pepř
  • oregano
  • 1/2 svazku hroznů

POSTUP

  • Filety opečte se špetkou soli.
  • Odstraňte kosti a kůži.
  • Dejte stranou.
  • Kapustu a cuketu nakrájejte na tenké plátky a podle chuti přidejte k tresce spolu s  česnekem a koriandrem.
  • Připravte si zálivku z balzamika, olivového oleje, sezamových semínek, pepře a oregana.
  • Tresku a zeleninu dochuťte zálivkou a podle potřeba dosolte.
  • Před podáváním přidejte nakrájené hrozny.
  • Dobrou chuť!
Salát z ryby, zeleniny a ovoce servírovaný na talíři s vedle položeným příborem.
www.yummly.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.