Opečená topinka se syrečkovou pomazánkou

Opečená topinka se syrečkovou pomazánkou
Příprava: 15 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4

Pomazánky na všechny možné způsoby patří ke snídaňové klasice. Do naší tvarůžkové pomazánky jsme přidali čerstvé ředkvičky a vajíčka, která jsou, stejně jako tvarůžky, dalším skvělým zdrojem bílkovin, což náš mozek skutečně ráno potřebuje a bez nich se mu nechce moc fungovat.

INGREDIENCE

  • 200 g čerstvého sýra žervé
  • 100 g olomouckých tvarůžků
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • 4 ředkvičky
  • 2 lžíce pažitky nakrájené najemno
  • toastový chléb

POSTUP

  • Nastrouhané tvarůžky utřete s čerstvým žervé.
  • Přidejte natvrdo uvařená vajíčka nakrájená na menší kostičky, nastrouhané ředkvičky a promíchejte.
  • Podle vlastní chuti můžete přidat trochu bílého pepře.
  • Se solí buďte však opatrní, tvarůžky jsou již slané.
  • Na pánvi nebo v topinkovači opečte chléb.
  • Každý krajíc natřete tvarůžkovou pomazánkou a posypte pažitkou.
  • Užijte si to!
Opečené tousty namazané tvarůžkovou pomazánkou na dřevěném prkýnku.
www.woman.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.