Dušený losos

Dušený losos
Příprava: 5 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 1

Velmi jednoduchá je příprava lososa dušením, které patří k šetrným úpravám rybího masa.

Co budeme potřebovat

  • losos
  • máslo
  • sůl
  • koření gyros
  • grilovací koření
  • kořenící směs na ryby
  • pepř
  • bazalka
  • rozmarýn
  • vývar

Postup

  1. Lososa ochutíme dle vlastních chutí, například grilovacím kořením, pepřem, bazalkou.
  2. Takto připravené porce lososa nejdříve opečeme na másle.
  3. Pak zakryté pokličkou a podlité vývarem dusíme pomalu doměkka.
  4. Dusíme tak dlouhou, aby se maso nerozpadlo.
  5. K dušenému lososu můžeme podávat drobnější druhy těstovin.
V papíru zabalený a dušený losos s bylinkami.
Zdroj: themodernproper.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.