Tuňáková rybí pomazánka

Tuňáková rybí pomazánka
Příprava: 5 minut Počet porcí: 4

Chuť tuňáka je v této husté a krémové pomazánce velmi jemná. Je skvělá na slaných sušenkách nebo mrkvových a celerových tyčinkách, plněná v rajčatech nebo používaná na sendvič.

Co budeme potřebovat

  • 250 g smetanového sýra
  • 60 g na tenké plátky nakrájené jarní cibulky
  • 30 g majonézy
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 3/4 lžičky kari
  • sůl
  • 200 g tuňáka, okapaného
  • Topinky, sušenky, toast

Postup

  • Ve velké míse smíchejte prvních 6 ingrediencí.
  • Vmícháme tuňáka.
  • Podávejte s pečivem, dle svého výběru (nebo zeleninou).

Topinky nemusí být jen smažené na oleji, ale můžete si je připravit i „nasucho.“ Stačí pečivo vložit do topinkovače. Pokud je zbožňujete a chtěli byste je připravovat o něco zdravěji, určitě vás zaujme velký test topinkovačů.

Krémová pomazánka s křupavým krekrem.
Zdroj: broughttoyoubymom.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.