Bublanina s rebarborou

Bublanina s rebarborou

Nadýchané sladké těsto a nakyslá rebarbora, to je kombinace, které jen těžko odolat. Zkuste náš recept a přesvědčte se na vlastní chuťové pohárky!

Co budeme potřebovat

  • 400 g rebarbory
  • 400 g hladké mouky
  • 250 g cukru
  • 120 g hery
  • 250 ml mléka
  • 1 balíček vanilkového pudinku
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • drobenka z 60 g mouky, 60 g cukru a 2 lžic másla

Postup

  1. Do mísy dáme mouku, cukr, vejce, pudink, mléko a rozpuštěnou heru.
  2. Vše dobře promícháme.
  3. Těsto nalijeme na vymazaný plech a posypeme ho nakrájenou rebarborou, kterou jsme omyli a sloupli slupku.
  4. Posypeme drobenkou a pečeme v troubě předem vyhřáté asi na 180 stupňů.
Nadýchaný zákusek s růžovým ovocem na podt
Zdroj: cooking.nytimes.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.