Králík na pivu

Králík na pivu

Není nic lepšího než maso připravované na pivu! A co teprve tento recept na králíka dušeného v omáčce z piva a javorového sirupu. To prostě musíte vyzkoušet!

INGREDIENCE

  • 4 králičí stehna
  • 1/4 šálku (55 g) másla
  • 10 jarních cibulek, nakrájených
  • 340 ml světlého piva (pale ale)
  • 280 ml kuřecího vývaru
  • 2 lžíce (30 ml) javorového sirupu

POSTUP

  1. Ve velké pánvi nebo hrnci na středním plameni orestujte králičí stehýnka na másle.
  2. Přidejte jarní cibulku a důkladně promíchejte.
  3. Přidejte pivo, vývar a javorový sirup.
  4. Přiveďte k varu.
  5. Přikryjte a vařte na středním plameni hodinu a půl nebo dokud maso nezměkne.
  6. Dochuťte solí a pepřem.
  7. Podávejte s těstovinami.
Kusy králíka dušené v omáčce z piva a javorového sirupu, servírované na talíři s vedle položenou sklenicí piva a talířem pečených brambor.
www.ricardocuisine.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.