Mango avokádová salsa k nachos

Mango avokádová salsa k nachos
Příprava: 15 minut Počet porcí: 1

Co budeme potřebovat

  1. 400 g mango (nakrájené na kostičky)
  2. velká hrst koriandru (nasekaného)
  3. ½ malé červené cibule (nasekané)
  4. 2 lžíce čerstvě vymačkané limetkové šťávy
  5. lžička soli
  6. 4 střední zralá avokáda

Postup

  1. Ve velké míse smícháme mango, koriandr a červenou cibuli.
  2. Třicet minut před podáváním oloupeme a nakrájíme avokáda na kostičky.
  3. Do mísy s mangem přidáme avokádo, limetkovou šťávu a sůl.
  4. Avokádo jemně vmíchejte do mangové směsi.
  5. Salsu z manga chladíme alespoň 30 minut, aby se chutě propojily.
  6. Po 30 minutách salsu ochutnáme a upravíme sůl podle svých preferencí.
Perfektní mangovo-avokádová salsa s pečenými tortillovými lupínky.
Zdroj: simpleveganblog.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.