Italská omáčka s vepřovým masem

Italská omáčka s vepřovým masem

Toto jídlo je stejně jako Itálie, barevné a plné skvělých kombinací, které jdou neodmyslitelně ruku v ruce. Proto se pusťte i vy do této omáčky ve stylu Itálie.

Co budeme potřebovat

  1. 250 g nakrájených čerstvých hub
  2. 80 g nakrájené cibule
  3. Lžíce másla
  4. Stroužek česneku, nasekaný
  5. Plechovka (400 g) rajčat nakrájených na kostičky (neodkapaných)
  6. 250 g vařeného vepřového masa nakrájeného na kostky
  7. 125 g nasekané zelené papriky
  8. 125 g nakrájené sladké červené papriky
  9. Lžička italského koření
  10. ½ lžičky soli
  11. Špetka cukru
  12. 150 g šálku nevařené rýže

Postup

  1. Ve velkém hrnci orestujeme na másle do měkka houby a cibuli
  2. Přidáme česnek a vaříme minutu
  3. Vmícháme rajčata, vepřové maso, papriku, italské koření, sůl a cukr
  4. Celou směs přivedeme k varu
  5. Vmícháme rýži
  6. Hrnec zakryjeme, stáhneme teplotu na střední a necháme vařit, dokud nebude rýže hotová
  7. Občas promícháme
  8. Když je rýže uvařená, hrnec odstraníme z plotny a necháme ho 5 minut odstát
  9. Před podáváním italskou omáčku s rýží promícháme
Krémová italská omáčka z rajčat, paprik, italského koření a vepřového masa.
Zdroj: insidetherustickitchen.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.