Vegetariánské čevabčiči z tofu

Vegetariánské čevabčiči z tofu

Patříte mezi zastánce bezmasých jídel? Naše vegetariánská i veganská verze oblíbených masových párečků je dělaná přesně vám na míru.

Co budeme potřebovat

  1. 500 g tofu (nastrouhaného nahrubo)
  2. Červená paprika (nakrájená nadrobno)
  3. 100 g strouhanky
  4. 2 malé cibule (nakrájené nadrobno)
  5. 3 vejce
  6. 4 žampiony (nakrájené nadrobno)
  7. 1 lžíce uzené papriky
  8. Sůl
  9. Pepř
  10. Lžíce petrželky
  11. Lžíce kokosového oleje

Postup

  1. Všechny potřebné ingredience umístíme do mísy
  2. Vše spolu zamícháme a vypracujeme jednotné těsto
  3. Z těsta poté tvoříme špalíčky o velikosti ukazováčku
  4. Poté si rozehřejeme na střední teplotu pánev a přidáme kokosový oleje
  5. Když je olej rozpuštěny, začneme postupně jednotlivé špalíčky smažit
  6. Čevabčiči smažíme rovnoměrně ze všech stran, aby byly křupavé
Vegetariánská i veganská verze tradičního balkánského pokrmu.
Zdroj: biancazapatka.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.