Zavařování klobás v troubě

Zavařování klobás v troubě

Pokud nevlastníte zavařovací hrnec, není nic jednoduššího než si klobásy zakonzervovat v troubě!

Budete potřebovat

  • klobásy
  • nálev nebo vodu
  • zavařovací sklenice s víčky
  • hluboký plech s utěrkou

Postup přípravy

  • Sklenice na zavařování nejdříve sterilizujte a nechte vysušit – volně, nepoužívejte utěrku.
  • Poté do nich začněte vkládat klobásy.
  • Zalijte nálevem a okraje sklenic pořádně otřete a zbavte mastnoty.
  • Zavíčkujte a vkládejte do hlubokého plechu na utěrku.
  • Podlijte vodou a pečte při teplotě 90 stupňů 50-60 minut.
Klobásy naložené v zavařovacích sklenicích.
zdroj: puttingupfood.files.wordpress.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.