Zavařované kuřecí maso

Zavařované kuřecí maso
Příprava: 15 minut Vaření: 150 minut Počet porcí: 1

Budete potřebovat

  • kuřecí maso – množství dle libosti
  • sůl
  • vývar nebo převařená voda
  • pepř

Postup přípravy

  • Maso očistěte, opláchněte a lehce osušte.
  • Nakrájejte na požadovanou velikost – tak, aby se kousky masa do sklenice vlezly.
  • Maso osolte, opepřte a začněte plnit do předem sterilizovaných vysušených sklenic.
  • Poté maso zalijte vývarem nebo vodou do ¾ sklenice.
  • Zavíčkujte a vložte do hrnce.
  • Vařte při 98°C – 90 minut, další den stačí vařit už jen 60 minut.
  • Vychladlé sklenice uskladněte na temné a chladné místo – ideální teplota kolem 14°C.
Kuřecí maso naložené ve sklenicích .
zdroj: survival-mastery.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.