Romadúrová pomazánka s ořechy

Romadúrová pomazánka s ořechy

Pár ingrediencí a pár jednoduchých úkonů a tato dobrota je na světě, připravená k servírování. Ideální jako rychlý nápad k večeři.

Co budeme potřebovat

  1. 200 g zralého romadúru
  2. 75 g vlašských ořechů (opečených)
  3. Lžíce medu
  4. Čerstvý tymián (může být i sušený)

Postup

  1. Z romadúru ořízneme horní část kůrky a boky prořežeme na kostičky
  2. Dáme do trouby na velmi nízkou teplotu a necháme ho změknout
  3. Pečeme asi 30 minut
  4. Poté ho přendáme do kuchyňského robota a mixujeme, dokud sýr nezíská krémovou konzistenci
  5. Přidáme med, tymián podle chuti sůl a lehce promícháme
  6. Pomazánku podáváme posypanou opečenými vlašskými ořechy
Miska plná rozteklého romadúru s pekanovými ořechy a jablkem.
Zdroj: theroastedroot.net

Je to skvělá topinková pomazánka ať už na opečený toast nebo chleba. Pokud dumáte nad tím jaký topinkovač si vybrat (protože ten se hodí vždycky a ke všemu) podívejte se na tyto recenze těch nejlepších topinkovačů, které vám trh může momentálně nabídnout.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.