Smažená bramborová kaše

Smažená bramborová kaše

Přemýšleli jste někdy nad tím, co se zbytky bramborové kaše? Osmažte ji! Je to skvělé ozvláštění pokrmu a potřebujete na to jen pánev a trochu másla.

Ingredience

  • 1 lžíce másla
  • 2 šálky studené bramborové kaše
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • jarní cibulka, nakrájená (volitelně)
  • strouhaný parmazán (volitelně)

Postup

  1. Zahřejeme máslo na nepřilnavé pánvi na středně nízkém plameni.
  2. Vaříme, dokud máslo nezačne hnědnout.
  3. Do pánve přidáme studenou bramborovou kaši.
  4. Rovnoměrně ji na pánvi rozprostřeme.
  5. Smažíme do hněda.
  6. Bramborovou kaši občas otočíme.
  7. Smažíme do zlatova, asi 10 minut.
  8. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
  9. Před podáváním můžeme posypat jarní cibulkou a parmazánem.
Osmahnutá kaše z brambor servírovaná v mističce a posypaná jarní cibulkou a sýrem.
www.cookfasteatwell.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.