Pomazánka z pečeného kuřete a vajíčkem

Pomazánka z pečeného kuřete a vajíčkem

Kuřecí pomazánka oživené uvařeným vajíčkem natvrdo. Tato pomazánka je velmi oblíbená do sendvičů, které se servírují v amerických bistrech. Přibližte si chuť Ameriky i ve vaší kuchyni.

Co budeme potřebovat

  1. 6 natvrdo uvařených vajec (nakrájených na kostičky)
  2. 2 kyselé okurky
  3. Lžíci kyselého okurkového nálevu
  4. 80 g majonézy
  5. 2 řapíkaté celery (nakrájený na malé kousky)
  6. ½ cibule (najemno nakrájená)
  7. 2lžičky čerstvé petrželky
  8. 500 g vařeného kuřecího masa
  9. Sůl
  10. Pepř
  11. Celozrnný chléb

Postup

  1. Do mísy přidáme nakrájená vejce, nakrájené kyselé okurky spolu s nálevem, celer, cibuli, petržel a nakrájené kuře
  2. Vmícháme majonézu
  3. Množství majonézy přizpůsobíme tomu, jakou konzistenci chceme, aby pomazánka měla
  4. Dochutíme podle sebe solí a pepřem
  5. Pomazánku přikryjeme a necháme v lednici na 1 – 2 hodiny odležet
  6. Pomazánku natíráme na krajíce celozrnného chleba
Kuřecí maso s vařeným vejcem na listu studeného salátu.
Zdroj: i.pinimg.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.