Pečený pangasius v troubě

Pečený pangasius v troubě

Připravte si pangase třeba v troubě, s trochou česneku, citrónové šťávy a kurkumy. Je to jednoduché a přitom tak dobré!

Ingredience

  • 2 ks filetů pangasius
  • 1 stroužek utřeného česneku
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • sůl a pepř
  • kurkuma

Postup

  1. Pangase omyjte a osušte papírovou utěrkou.
  2. Potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, zakápněte citronovou šťávou.
  3. Přidejte česnek a koření a nechte 2 hodiny v lednici uležet.
  4. Pangase přemístěte do pekáčku vyloženého pečicím papírem a poklaďte tenkým plátkem másla.
  5. Pečte na 190 °C asi 15 – 20 minut.
  6. Pečený pangasius se podává s opékanými bramborami, bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.
Ryba z trouby, s trochou česneku, citrónové šťávy a kurkumy, servírovaná na tácu s plátky citronu a čerstvou petrželkou.
www.shahzadidevje.com

Inspirujte se také našimi zdravými a chutnými recepty z rybích filet na 5 způsobů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.