Pangasius ve slanině

Pangasius ve slanině

Filet z pangase zabalený ve slanině je jedno z nejjednodušších jídel, které si z ryby můžete připravit a zároveň patří mezi ty nejchutnější. Slanina, která obsahuje hodně tuku, zabrání vysychání ryby při vaření a dodá jí chuť.

Ingredience

  • 4 kusy filetu z pangase
  • 2 balíčky slaniny
  • 3 lžíce oleje

Postup

  1. Pokud máte filety mražené, rozmrazte je, omyjte a poté osušte papírovými utěrkami.
  2. Pokuste se odstranit co nejvíce vody.
  3. Každý filet zabalte do slaniny tak, aby se proužky slaniny mírně překrývaly, takže je nebudete muset držet pohromadě párátky.
  4. Na 1 filet použijte 3-4 proužky slaniny.
  5. Na pánvi na středním plameni rozehřejte olej.
  6. Opékejte každou stranu filetu obaleného ve slanině po dobu 5-7 minut nebo do zlatohnědé barvy.
  7. Podávejte s oblíbenou přílohou ještě horké.
Ryba zabalená ve slanině, podávaná s chřestem a stroužky česneku.
www.foxyfolksy.com

Vyzkoušejte i naše chutné recepty na štiku aneb ochutnejte zase jinou rybu!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.