Pangas s česnekem a kajenským pepřem

Pangas s česnekem a kajenským pepřem

Jednoduchý oběd nebo večeře v podobě ryby s česnekem a kajenským pepřem, který bude mít hotový raz dva a všichni si na něm pochutnáte!

Ingredience

  • 800 g pangase
  • trochu česneku
  • 8 lžic kajenského pepře
  • trochu soli
  • olivový olej
  • máslo a čerstvá petrželka k podávání

Postup

  1. Rybu promíchejte se solí, kajenským pepřem a prolisovaným česnekem.
  2. Dejte do mísy, promíchejte s olejem a nechte asi 1 hodinu odstát.
  3. Poté společně s olejem opečte na pánvi krátce z obou stran.
  4. Pak pánev dejte na střední mřížku do trouby a pečte 35 minut při 80 °.
  5. Filety podávejte s máslem a čerstvou petrželkou.
Ryba pečená s kajenským pepřem a česnekem, servírovaná na talíři s bramborami a zeleninou, s vedle položeným příborem.
www.youreverydayfish.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.