Lahodná verze salátu Waldorf s kapustou, jablky, řapíkatým celerem a kuřetem, kterou si zamilujete vy i celá vaše rodina!
Ingredience:
Na dresink:
- 3/4 šálku majonézy
- 1/4 šálku olivového oleje
- 2 lžíce bílého balzamika
- 2 lžíce citronové šťávy
- kůra z 1 citronu
- 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
- 2 lžíce medu
Na salát:
- 1 svazek kapusty bez stonků, natrhané na malé kousky
- 500 g kuřecích prsou, grilovaných se solí a pepřem
- 1 šálek kandovaných vlašských ořechů
- 2-3 stonky řapíkatého celeru, nahrubo nasekaných
- 1 šálek hroznů, nakrájených na poloviny
- 1 jablko, nakrájené na kostky
Postup
- V malé misce smíchejte ingredience na dresink.
- Ve velké míse promíchejte natrhanou kapustu se zálivkou.
- Navrch dejte nakrájená kuřecí prsa, kandované vlašské ořechy, řapíkatý celer, hrozny a jablka.
- Servírujte!
Pusťte se i do receptů na bramborový salát v klasické i dietní úpravě.