Rybízový likér

Rybízový likér

Osvěžující likér z červeného rybízu je naprosto luxusní! Rybíz likéru dodává šťavnatou, letní chuť a skvěle chutná samotný, jen s ledem.

Ingredience na 900 ml

  • 700 g červeného rybízu
  • 750 ml vodky
  • 200 g cukru

Postup

  1. Odvažte 700 g červeného rybízu, omyjte ho a přendejte do velké zavařovací sklenice.
  2. Ve sklenici rozmačkejte červený rybíz, aby pustil šťávu, a poté přidejte cukr.
  3. Zalijte vodkou a protřepejte.
  4. Nechte na chladném tmavém místě po dobu 3 měsíců, každých pár dní protřepejte.
  5. O 3 měsíce později směs propasírujte do čisté nádoby a červený rybíz vyhoďte.
  6. Pomocí nálevky nalijte likér do sterilizované skleněné láhve.
  7. Uzavřete, označte a uložte na chladném tmavém místě.
Skleněná láhev likéru z rybízu s vedle položenou sklenicí plné likéru.
www.eatsmarter.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.