Mátový čaj

Mátový čaj
Příprava: 10 minut Vaření: 5 minut Počet porcí: 4

Mátu používáme hlavně při léčbě revmatismu, žlučníkových kamenů, při bolestech nervů, nevolnostech a průjmech. Zároveň máta pomáhá při zvonění v uších. Pozor – máta by neměla být konzumována v těhotenství.

Ingredience:

  • čerstvá máta
  • voda
  • cukr nebo med

Postup:

  1. Vezměte svazek čerstvé máty, což je míra pro asi litrovou konvičku čaje, otrhejte lístky a opláchněte.
  2. Mátu zalijte horkou vodou a nechte asi 5 minut louhovat.
  3. Slijte a můžete podávat.
Čaj z máty v hrníčku s podtáckem.
www.scibosnian.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.