Hrnková pudinková buchta

Hrnková pudinková buchta
Příprava: 20 minut Vaření: 55 minut Počet porcí: 10

Rychlá hrníčková buchta s pudinkem je ideální, pokud nestíháte a nebo si chcete pečení trochu ulehčit o vážení surovin.

Ingredience

  • 2 hrnečky polohrubé mouky
  • 1 hrnek krupicového cukru
  • 1/2 hrnku mléka
  • 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
  • 2 lžíce oleje
  • 1ks vejce
  • 1ks vanilkového pudinku v prášku
  • 250ml mléka
  • cukr na oslazení pudinku

Postup

  • Nejprve v míse smíchejte mouku s kypřicím práškem. Přidejte cukr, vejce, olej a mléko.
  • Vymíchejte hladké těsto, které nalijte na vysypaný nebo pečícím papírem vyložený plech.
  • Podle návodu na obalu uvařte pudink. Vaře ho z menšího množství mléka, aby byl hustší konzistence.
  • Uvařený a lehce vychladlý pudink natřete navrch těsta a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 170°C po dobu 35-40 minut.
  • Hotovou buchtu nechte vychladnout a podávejte.
Hrnkový koláč s pudinkovou polevou.
Zdroj: zen.yandex.ru

Musíte jistě vyzkoušet také naše recepty na tvarohovou bábovku! Máme ty nejlepší varianty.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.