Toasty s orestovanými krůtími játry a cibulkou

Toasty s orestovanými krůtími játry a cibulkou

Rychlá a jednoduchá večeře, která je navíc vynikající je splněný sen každé kuchařky. Vyzkoušejte tento recept na krůtí játra podávaná na opečených toastech s karamelizovanou cibulkou a budete nadšeni!

Ingredience

  • 500 g krůtích jater
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 4 cibule
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 lžíce cukru
  • 4 cl koňaku
  • 8 plátků toastového chleba
  • sůl
  • papričky

Postup

  1. Játra omyjte, osušte a nakrájejte na 8 tenkých plátků.
  2. Cibuli oloupejte a nakrájejte na proužky.
  3. Ve velké pánvi rozehřejte 2 lžíce másla, přidejte cibuli a restujte, dokud nezačne karamelizovat.
  4. Posypte cukrem, potřete koňakem a vařte, dokud se koňak neodpaří a cibule nebude křupavá.
  5. Dejte stranou.
  6. Na pánvi rozehřejte zbývající máslo a olej.
  7. Játra zaprašte moukou a na středně mírném ohni 2-4 minuty restujte.
  8. Chleba opečte, poklaďte cibulí a játry a podávejte.
Krůtí játra podávaná na opečených toastech s karamelizovanou cibulkou.
www.eatsmarter.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.