Medovo-hořčičný dip

Medovo-hořčičný dip
Příprava: 5 minut Počet porcí: 1

Vyzkoušejte tento snadný recept na domácí omáčku z medu a dijonské hořčice, na který vám stačí pouhých pár ingrediencí. Jednoduše tak vykouzlíte hladký a krémový dip ke kuřeti, chipsům či zelenině.

Ingredience

  • 1/3 šálku dijonské hořčice
  • 1/4 šálku medu
  • 1/4 šálku majonézy
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1/4 lžičky kajenského pepře

Postup

  1. Všechny ingredience smíchejte dohromady a podávejte!
  2. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě, v lednici, po dobu až 2 týdnů.
Omáčka z medu a dijonské hořčice servírovaná ve sklenici a nabíraná lžící.
www.thenovicechefblog.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.