Směs z vysočiny a smetanového sýra

Směs z vysočiny a smetanového sýra

Tato skvostná směs na chléb či pečivo se stane jednou z vašich nejoblíbenějších. Má skvělou chuť, super konzistenci a je bleskově hotová.

Uvidíte, že bude chutnat i vašim blízkým a přátelům, třeba jako součást pohoštění při rodinné oslavě.

Ingredience:

  • 230 g smetanového sýra
  • 120 ml zakysané smetany
  • 1 malá cibule
  • 140 g vysočiny
  • 1 lžíce kajenského koření

Postup:

  • Do misky dáme smetanový sýr, zakysanou smetanu a na drobné kostičky nakrájenou cibuli.
  • Pomocí ručního mixéru šleháme zhruba 2 minuty.
  • Přidáme nakrájený salám, kajenské koření a důkladně promícháme lžící.
  • Podle chuti přidáme ještě koření nebo přisolíme.
  • Dáme do skleněné misky, zaklopíme a uložíme do chladničky, aby se všechny chutě propojily.
  • Servírujeme na krekry, celozrnné pečivo či chléb.
Salámový dip.
Zdroj: https://www.lowcarbsosimple.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.