Výborná je také pomazánka z lososa nakládaného v oleji. V tomto receptu použijeme aljašskou tresku ala losos. Inspirujte se!
Ingredience
- 1 balení tresky ala losos v oleji
- 1 menší cibule (může být jarní)
- 2 trojúhelníčky taveného sýra
- 3 lžíce pomazánkového másla
- 1 lžíce hořčice
- 3 lžíce majonézy
- Mletý pepř (případně i sůl)
Postup
- Z tresky ala losos nejprve slijte olej.
- Cibuli nasekejte najemno a společně se slitým lososem rozmixujte v robotu (případně umelte v mlýnku na maso).
- Přidejte tavený sýr, pomazánkové máslo, majonézu a hořčici.
- Promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte pepřem či solí. Sůl by neměla být nutná, jelikož je ryba samotná slaná dost.
- Hotovou pomazánku můžete nechat odležet v ledničce nebo ihned podávejte s čerstvým pečivem.
Inspirujte se našimi báječnými recepty na masové pomazánky. Ať mají hosté z čeho vybírat. 🙂