Neznáme jednodušší způsob, jak si udělat tuňákovou pomazánku, než z konzervy. Zvládne ji každý.
Ingredience
- 1ks tuňáka v konzervě (ve vlastní šťávě)
- 1ks menší cibule
- 1 lžíce olivového oleje
- 1ks pomazánkového másla (bez příchuti)
- 2-3 lžíce majonézy
- Šťáva z citronu
- Sůl, pepř
Postup
- Z plechovky s tuňákem slijte vodu. Tuňáka rozdrobte vidličkou v míse.
- Přidejte olivový olej a pokapejte citronovou šťávou.
- Jemně nasekejte cibuli a přidejte do mísy k ostatním surovinám.
- Poté přidejte pomazánkové máslo a majonézu.
- Nakonec osolte a opepřete dle chuti.
- A můžete podávat.
Připravujete obložené chlebíčky? Máme pro vás tipy a recepty na ty nejlepší chlebíčky, po kterých se jen zapráší!