Pokud milujete sladkou tyčinku z kokosu neboli Margotku, je tato čokoládová buchta pro vás tou pravou!
Ingredience
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru krupice
- 2ks vajec
- 1 vanilkový cukr
- 1 balíček kypřícího prášku
- 1/2 hrnku oleje
- 1 tyčinka margot
- 1 čokoláda na vaření
Postup
- V míse smíchejte prosátou mouku s kypřícím práškem.
- V menší míse vyšlehejte vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Přilijte olej a suroviny smíchejte s moukou a kypřícím práškem.
- Nakonec přidejte nastrouhanou margot tyčinku a vzniklé těsto nalijte na vymazaný a vysypaný plech.
- Pečte při 170°C po dobu 15-20 minut.
- Mezitím si rozehřejte čokoládu na vaření.
- Po upečení nechte piškot vychladnout. Na vychlazenou buchtu naneste rozehřátou čokoládu, nechte ztuhnout a podávejte.